Yeşilçam Sokağında Yeşilçam Filmi

Dokumapark’taki  “Nostaljik Yeşilçam Sokağı” açık hava sineması ile Antalyalılara yıldızların altında Yeşilçam filmlerini izleme imkanı sunuyor.

Yeşilçam Sokağında Yeşilçam Filmi
20 Ağustos 2019 - 19:42

Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına kazandırdığı Dokumapark’taki “Nostaljik Yeşilçam Sokağı” Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerine ev sahipliği yapıyor. Antalyalıların yaz akşamlarını keyifli geçirebilmesi için açılan ve buram buram nostalji kokan sokak, ziyaretçilerini her akşam Yeşilçam filmleriyle buluşturuyor. Yeşilçam’ın hafızalara yer etmiş filmleri ve bu filmlerin unutulmaz ünlü isimleriyle anılara yolculuk yapan Antalyalılar, yıldızların altında film izlemenin de tadını çıkarıyor.

Yeşilçam Sokağı’nda renkli akşamlar 

Eski günlerin hatırlandığı ve anıların canlandığı “Nostaljik Yeşilçam Sokağı”, her akşam ziyaretçilerine farklı bir güzellik sunuyor. Nostaljik olması ile dikkat çeken sokakta,1970’li yılların izlerini taşıyan dükkanlar ve sokak satıcıları da yer alıyor.  “Nostaljik Yeşilçam Sokağı” bir bardak sıcak çay eşliğinde, sıcak bir sohbete özlem duyanları da sokağın çay bahçesinde ağırlıyor. Yeşilçam filmlerinin yanı sıra, konserlerle de renkli akşamlara imza atan “Nostaljik Yeşilçam Sokağı”, büyüklere anıların kapılarını aralarken, çocukların da ebeveynlerinin geçmişteki yaşantısı hakkında bilgi edinmesini sağlıyor.
 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum