Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu 1. Olağan Toplantısı Yapıldı

Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu I. olağan toplantısı Cumartesi Günü Ankara'da Özel bir Otelin Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu 1. Olağan Toplantısı Yapıldı
06 Mart 2022 - 22:58
Toplantı Genel Başkan Sayın Mehmet Emin ALTAŞ önderliğinde Özel Kalem Müdürü İpek Bahçeci, Genel Başkan Yardımcısı Feyat Şahan, Genel Başkan Yardımcısı Musa Aydemir, Akdeniz Bölgesinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Songül Gülhan, İç Anadolu Bölgesinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Mirzaoğlu, il ve ilçe başkanları katılımıyla İçkale otelde düzenlendi.

Toplantı içeriğinde teşkilat üyeleri kendilerini ve projelerini anlattı.

Genel Başkan Sayın Mehmet Emin ALTAŞ konuşmasında ülkemizin dört bir yanından devletimizin bekası, milletimizin huzuru, refah ve güvende yaşaması için gece gündüz fedakarca çalışacak tüm başkanlarımızla birlikte devletine hayırlı vatan evlatlarının yetişmesi için tüm imkanlarımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

Ayrıca Genel Başkan Yardımcısı Sayın Feyat Şahan 2022 projeleri ve ülkemizde yaşanan son gelişmeleri değerlendirerek teşkilat için yeni projeler üretmeye ve çalışmaları tüm hızıyla sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.





FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum