Manavgat'ta Sahte İçki'den 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Manavgat’ta son 1 ayda sahte alkol zehirlenmesinden 3 kişi hayatını kaybetti.

Manavgat'ta Sahte İçki'den 3 Kişi Hayatını Kaybetti
15 Aralık 2021 - 19:24

Antalya'nın Manavgat ilçesinde son bir ay içerisinde ev yapımı alkolden zehirlenen 3 kişinin yaşamını yitirdiği, hastaneye kaldırılan 4 kişinin entübe edildiği, sahte alkol sattığı belirlenen 1 kişinin ise tutuklandığı bildirildi.

Manavgat'ta 15 Kasım 2021-15 Aralık 2021 tarihleri arasındaki 1 aylık süreçte değişik mahallelerde ikamet eden 8 kişinin ev yapımı alkolden zehirlenerek Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldığı, A.H.K., G.Ö. ve M.Y. isimli 3 kişinin yaşamını yitirdiği, E.Ö., E.T., H.S. ve A.Ç.'nin entübe edildiği, 1 kişinin ise taburcu edildiği bildirildi.

İşyerinde sahte içki sattığı belirlenen M.O. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.

M.O.'nun alkol ve yaptığı içkinin aromasıyla kitlerini İstanbul'dan bir firmadan kargo aracılığıyla getirttiği belirlendi.

Kargo firmasına giden güvenlik güçleri, M.O, adına gelen pakette 15 litre alkol, aroma ve kit ele geçirdi.

İçkilerin yapıldığı alkolün İstanbul'dan alındığı firmayı ve yerini belirleyen güvenlik güçleri firma yetkililerinden H.A.'yı havalimanında yurtdışına kaçmaya hazırlanırken yakaladı.

H.A. adli işlemler için Manavgat Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

"250 litre kaçak içki ele geçirildi"

Diğer taraftan Yayla Mahallesinde ev yapımı içki imalatı ve satışı yaptığı belirlenen S.E.'nin evinde Cumhuriyet Savcısının izni ile arama yapan Manavgat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri 250 litre şişelenmiş viski, rakı ve votka, içki yapımında kullanılan kit ve aroma ile çok sayıda içki doldurulmaya hazır boş şişe ele geçirdi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum