Konyaaltı Kreş Çocukları Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Konyaaltı Belediyesi Toros Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören çocuklar, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Koruma Günü’nde minik dostlarımızı unutmadı.

Konyaaltı Kreş Çocukları Sokak Hayvanlarını Unutmadı
04 Nisan 2024 - 21:22
Konyaaltı’nda minikler sokak hayvanlarını unutmadı

Minikler, sokak hayvanları için yaptıkları barınak ve mamaları parklara bıraktı. 
BARINAK VE MAMA BIRAKTILAR
Toros Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde düzenlenen etkinlik Konyaaltı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nden veteriner hekimin miniklere sokak hayvanları konusunda eğitim vermesiyle başladı. Eğitimin ardından minikler Konyaaltı Belediyesi’ne ait barınaktan gelen yavru kedileri sevdi. Minik öğrenciler daha sonra öğretmenleri eşliğinde sokak hayvanları için yaptıkları barınak ve mamaları parklara bıraktı.
AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK
Toros Kreşi ve Gündüz Bakımevi sorumlu öğretmenlerinden Gülseren Çelik, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Koruma Günü nedeniyle minik öğrencilere günün anlam ve önemini anlattıklarını belirterek, “Farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediğimiz etkinlikte öğrencilerimiz sokak hayvanları için yuva ve mama hazırladı. Etkinlik sonunda öğrenciler hazırladıkları mama ve yuvaları okul çevresinde bulunan parka bıraktı” dedi.
KEDİNİN KALBİNİ DİNLEDİLER
Toros Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören Bartu Ziya Beytaş, “4 Nisan Sokak Hayvanları Koruma Günü’nde resim yaptık. Kedileri severek onların kalbini dinledik” dedi. Kreşte eğitim gören Tuğra Ünal da, “Sokak hayvanları için mama hazırladık. Onlar için hazırladığımız barınakları parka bıraktık. Hayvanları çok seviyorum’’ diye konuştu. Öğrencilerden Nehir Kuru ise, “Bugün 4 Nisan Sokak Hayvanları Koruma Günü. Sokak hayvanlarına yuva hazırladık. Mutluyum. Hayvanları çok seviyorum’’ diye konuştu.  
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum