Hakan Tütüncü ve Eşi Oy Kullandı

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için oyunu eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile birlikte Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu’nda kullandı.

Hakan Tütüncü ve Eşi Oy Kullandı
01 Nisan 2024 - 13:40
Tütüncü oyunu kullandı

Tütüncü, “Kazanan sevgi olsun, barış olsun, kardeşlik olsun, demokrasi olsun.” dedi.
Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, oyunu Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu’nda kullandı. Tütüncü, oy kullanacağı okula eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile  beraber geldi. Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu’nda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Tütüncü, tek tek tokalaştığı seçmenlerle sohbet etti. Oy zarfını ‘Hayırlı, uğurlu olsun dilekleriyle 1344 nolu sandığa atan Tütüncü, oy kullanma işleminin ardından sandık görevlilerine de kolaylıklar diledi.
KAZANAN DEMOKRASİ OLSUN
Bugün tüm Türkiye’nin sandık başında olduğunu belirten Tütüncü, “31 Mart Yerel seçimleri tüm Antalya’mıza, demokrasi kültürümüze, Türk demokrasisine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yarından itibaren başlayacak, 5 yıllık süreçte yerel yöneticilerimizi, belediye başkanlarımızı ve muhtarlarımızı seçeceğiz. Biz 80 gün boyunca sevgi dolu bir kampaya yürüttük. Bu kampanya kapsamında  hemşehrilerimize anlatacağımız her şeyi adaylar olarak anlattık. Bugün karar günü ve kararda aziz milletimizin kararı olacak. Onların verdiği karar başımızın gözümüzün üstüne olacak. Biz demokrasi kültürünün kazanmasını, Türkiye’nin kazanmasını, Antalya’mızın kazanmasını istiyoruz. 31 Mart 2024 seçimleri, inşallah huzurla sükunla tamamladığımız ve demokrasi tarihimize de çok özel harflerle yazılmış bir seçim olarak kayıtlara girer. Kazanan sevgi olsun, barış olsun, kardeşlik olsun, demokrasi olsun.” dedi.
BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR
Tütüncü kampanya boyunca büyük emek sarfeden basın mensularına da teşekkür ederek; “Çok büyük bir cabayı ortaya koydunuz. Kampanya da gösterdiğiniz hassasiyeti ve özeni ben biliyorumki; neticeler kesinleşene kadar da göstereceksiniz. Demokrasi kültürü adına sizlere kocaman bir teşekkür borcumuzun olduğunun farkındayım. Hepinize teşekkür deriyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Şehrimize, aziz milletimize en derin sevgilerimi gönderiyorum.” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum