Hakan Tütüncü'den Bayram Mesajı "Hemşehrilerim"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den Kepezli Hemşehrilerine Kurban bayramı mesajı.

Hakan Tütüncü'den Bayram Mesajı "Hemşehrilerim"
09 Ağustos 2019 - 16:04

Sevgili Hemşehrilerim;

Bir Kurban Bayramı'nı daha sizlerle birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşarken, bu özel günlerin sevgi ve merhametin bütün topluma yayıldığı, hoşgörü ve sağduyunun egemen olduğu, dargınlıkların son bulduğu ve ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği huzur dolu olarak yaşanmasına vesile olmasını dilerim.

Dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu özel günlerde gönül seferberliği ile ebedi kardeşliğimizi pekiştireceğiz.   Bayramda büyüklerimizi ziyaret edip dualarını almalı, hastalara moral vermeli, dul, öksüz, yetim ve çocukları hediyelerle sevindirmeliyiz.

Dargınları barıştırmalı, lokmalarımızı ihtiyaç sahipleriye paylaşmalıyız ki, bayram anlamını bulsun.
Türk Milleti iyi günde de, kötü günde de birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyeti sayesinde binlerce yıldır ayakta kalmayı başarmıştır. Bayramlar gibi çok özel günlerimiz bu duygularımızın dolu dolu yaşandığı günler olmalıdır.

Kepez'li hemşehrilerimin bayram coşkusunu, yeni hizmet dönemimizde de onlara hizmet etmenin coşkusu ile birleştirmenin mutluluğunu da yaşıyoruz. Sizlerin desteği ile Türkiye'nin örnek ve modern bir ilçesi haline gelen Kepez'in bu yeni dönemimizde daha ileriye taşıyarak yaşamaktan mutlu olduğunuz ve gurur duyduğunuz bir yaşam merkezi özelliğini sürdüreceğiz.

Kepez Belediyesi olarak vatandaşlarımızın dini vecibelerini rahatlıkla yerine getirmeleri için her türlü tedbiri aldık. Kurban kesim yerlerimizi bayram süresince sizlere en iyi hizmeti verecek şekilde düzenledik. Bayram boyunca belediyemiz sorunlarınızı çözmek ve mutlu bir bayram geçirmenizi sağlamak için her zaman sizlerle beraber yanı başınız da olacaktır.

Tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, bu huzur dolu günlerin tüm insanlık için barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.
                                                                                                     

                                                                                                          Hakan TÜTÜNCÜ
                                                                                                      Kepez Belediye Başkanı


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum