Hakan Tütüncü, Antalya'daki Su Baskınlarına Müdahale Etti

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya'nın 5 ilçesini etkisi altına alan sağanak yağışın neden olduğu su baskınlarından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.

Hakan Tütüncü, Antalya'daki Su Baskınlarına Müdahale Etti
13 Şubat 2024 - 20:53
Tütüncü, Su Baskınlarından Etkilenen Bölgelerde İncelemelerde Bulundu
Dün akşam saatlerinde Antalya'da başlayan ve merkeze bağlı 5 ilçeyi etkileyen sağanak yağış, su baskınlarına neden oldu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 304.9 mm ile en fazla yağış alan Kepez ve 233.9 mm ile en fazla yağış alan ikinci ilçe Muratpaşa'yı ziyaret ederek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ayrıca, İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katıldı.
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Ethem Taş'ın da bulunduğu heyetle birlikte su baskınlarından etkilenen bölgelerde durumu yerinde inceledi.
Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Tütüncü, “Devletimizin bütün imkanlarının seferber olacağından vatandaşımızın hiç şüphesi olmasın.
Çok üzgünüz. Maalesef bir de can kaybımız var. Hayatını kaybeden Halil Yıldız’a Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Antalya’mıza geçmiş olsun” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum