Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'den Kepez Belediyesine Ziyaret

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti.

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'den Kepez Belediyesine Ziyaret
14 Mart 2021 - 00:11
TBB Başkanı Şahin’den Tütüncü’ye ziyaret

Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) ve Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, Akdeniz Belediyeler Birliği(AKBB) ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti.

Antalya’da düzenlenen “Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantısı”na katılan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin,  toplantı sonrası AKBB ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile bir araya geldi.

Başkan Tütüncü’nün makamında gerçekleştirilen ziyarette, “Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantısı” değerlendirildi ve iki birlik arasında fikir alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Belediyeler birliği başkanımız olarak, bugün Antalya’mızda gerçekleştirilen bölge toplantımızı icra ederken ortaya  koyduğunuz hedefler,  bölge belediye başkanları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. “ dedi.  

Belediyeler başrol oyuncusu olacak

Toplantı sonrası belediye başkanları ile istişarede bulunduklarını dile getiren Tütüncü, “Gerçekten pandemi sonrası süreci hazırlanma konusunda özellikle yerel ekonomilerin güçlenmesi, kent ekonomilerinin kuvvetlenmesi konusunda belediyelerin başrol oyuncusu olacağı açık.

O noktada Türkiye Belediyeler Birliği olarak, belediyelere aktarmaya çalıştığınız motivasyon son derece önemli. Bölge toplantısının Antalya’da yapılıyor olmasından da son derece mutluluk duyduk.

Bu tercihinizden dolayı da onur duyduğumuzu ifade etmek isterim. İlçem adına, Antalya’mız adına sizlere gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum. “diye konuştu.

Belediyelerimizi yeni döneme hazırlıyoruz

Türkiye Belediyeler Birliği olarak, bölgesel toplantılar gerçekleştirdiklerini dile getiren TBB ve Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin’de, “Pandemi sonrasında belediyelerimizi kendi bölgelerinde, kendi şehirlerinde yeni döneme hazırlıyoruz. Dünya nereye gidiyor, biz ne yapmalıyız, ne yapmamalıyız, bu bir ekip çalışması…

Belediyeler Birliğinin dünya vizyonuyla, Cumhurbaşkanımızdan aldığımız talimatlar ve kombinasyonla bugün Antalya’dayız. Valimiz, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanımızı ve bölgenin şehirlerinden gelen belediye başkanlarımızı dinledik ve istişare ettik.

Sunumlarımızı yaptık. Bu konuda yapılması gerekenler, TBB’nin bütün projeleri, sokak hayvanlarından, yeşil şehirlere, engelsiz kentlere kadar yeni dönemde hangi alanda fikir projelerine destek vereceğiz, bu konuda belediyelerimizin ne yapması gerekiyor. Bugün bunları ele aldık. “ dedi.

Hakan başkanımızın çalışmalarını takip ediyoruz

“Antalya’ya gelince Hakan başkanımızı da ziyaret etmeden olmazdı. “ diyerek sözlerine devam eden Şahin, “Hakan başkanımızın yaptığı çalışmaları bugüne kadar yakinen takip ettik, hem de Akdeniz Belediyeler birliği ile iki birliğin yapması gereken çok çalışma var. Bunları istişare etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için buradayız.

Başkanımıza yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederiz. “ ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şahin’i Cemil Meriç Kitaplığı ve bu kitaplık için başlatılan büyük kampanya hakkında bilgilendirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum