Elçin Poyrazlar, Gülcan Özer ile

Kadına şiddet meselesine uzanan göndermeleri olan, soluksuz okunacak yeni polisiye romanı Mantolu Kadın’ı hep kitap logosuyla okurlarına ulaştıran Elçin Poyrazlar, psikiyatrist Gülcan Özer’le “Polisiyenin Psikiyatrisi: Mantolu Kadın’da Psikolojik Şiddet ve Kadın Merkezli Polisiyeler” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek.

Elçin Poyrazlar, Gülcan Özer ile
07 Kasım 2018 - 20:18

Polisiye edebiyatın iddialı isimlerinden, başarılı gazeteci ve yazar Elçin Poyrazlar’ın üçüncü romanı Mantolu Kadın, 9 Kasım’dan itibaren hep kitap logosuyla raflarda yerini alıyor.

İngiltere Polisiye Yazarları Derneği’nin (CWA) üyesi ve Türkiye’de Polisiye Yazarları Birliği’nin kurucuları arasında yer alan Elçin Poyrazlar; yeni romanı Mantolu Kadın üzerinden psikiyatrist Gülcan Özer’le “Polisiyenin Psikiyatrisi” üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek.

Elçin Poyrazlar ve psikiyatrist Gülcan Özer’in “Polisiyenin Psikiyatrisi: Mantolu Kadın’da Psikolojik Şiddet ve Kadın Merkezli Polisiyeler” başlıklı söyleşisi, 15 Kasım 2018 Perşembe akşamı 19.00’da Minoa’da gerçekleşecek. Poyrazlar, söyleşinin ardından kitabını da imzalayacak.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum