Başkan Tütüncüden 10 Kasım Mesajı!

Vefatının 81. yıldönümünde Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgiyle, saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Başkan Tütüncüden 10 Kasım Mesajı!
08 Kasım 2019 - 20:05

Fikir ve eserleriyle yaşadığı döneme ve yüzyıla damgasını vuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, önderlik ettiği kurtuluş mücadelesiyle yok olmak üzere olan bir milleti tekrardan ayağa kaldırarak genç ve dinamik bir cumhuriyeti kurmayı başarmıştır.

Bugün bizlere düşen en büyük görev cumhuriyetimizi ve bağımsızlığımızı her koşulda korumaktır.

Ülkemizin bağımsızlığı ve dünyada saygın bir yer edinebilmesi için Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kurtuluş Savaşı’nda ortaya koyduğu milli birlik ve beraberlik şuuru günümüzde de devam etmektedir. Milletimiz bağımsızlık mücadelesini bugün de iç ve dış her tür düşmana karşı aynı azim ve kararlılıkla sürdürmektedir.

10 Kasım tarihi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirlerini ve eserlerini algılama ve anlama için de önemli bir fırsattır.

Bu günlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflerinin ortaya koyduğu sinerji cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması ve çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmamızda bizlere güç verecektir.

Bu düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, canlarını bu topraklar için feda eden şehitlerimizi şükran ve saygıyla anıyorum.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum