Alanya Dayanışma Platformundan Suriye'ye Yardım Çağrısı

Alanya Dayanışma Platformu (ALDAP) ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi, Suriye'de yaşanan insanı dırama kayıtsız kalmayarak yardım çalışması başlattı.

Alanya Dayanışma Platformundan Suriye'ye Yardım Çağrısı
30 Ocak 2022 - 18:13
Alanya Dayanışma Platformu (ALDAP) ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi Suriye için yardım çalışması başlattı.
Alanya Hacı Memişler Camii Avlusunda kurulan yardım çadırında , Suriye'de ki savaş mağduru muhtaç ve kimsesiz aileler yararına Alanya Dayanışma Platformu ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesince yardım çalışması başlatıldı.
Kış şartlarının çetin geçtiği Suriye'de çadır kentlerde yaşayan mülteciler için "Haydi Alanya Kardeşlerimiz Üşümesin" sloganıyla kışlık Mont,Ayakkabı,Battaniye ve Gıda paketi yardım çağrısı yapıldı.
Alanya Dayanışma Platformu üyelerinden Sebilay Derneği Başkanı Hasan İLHAN yaptığı açıklamada, Alanya Müftülüğünün  başlatmış olduğu bu çalışmaya platform üyesi kurumlarla destek vereceklerini belirtti. Tüm Alanya halkının bu zorlu kış günlerinde duyarlı davranacaklarına ve katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. 27 Ocak ve 4 Şubat 2022 tarihleri arasında devam edecek olan kampanyamıza halkımızın desteklerini bekliyoruz ifadelerine yer verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum