TOGG, Alanya'daki Üçüncü Sahibi Enver Aslan'a Ulaştı

Türkiye'nin milli ve yerli otomobili TOGG, Alanya'da bulunan Alanya Home Construction & Real Estate'nin sahibi Enver Aslan'a teslim edildi.

TOGG, Alanya'daki Üçüncü Sahibi Enver Aslan'a Ulaştı
20 Ağustos 2023 - 09:50
TÜRKİYE'NİN ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG için kura çekimi gerçekleştirilmişti. Kura sonucunda Gemlik rengindeki TOGG, Alanya Home Construction & Real Estate'nin sahibi Enver Aslan'a teslim edildi. Alanya'da sahibine ulaşan üçüncü TOGG olarak tarihe geçti. Plakası 07 EAS 72 olan TOGG, Alanya sokaklarında dolaşırken vatandaşların büyük ilgisini çekti. Seri üretimine başlanan milli otomobil TOGG, kura ile belirlenen sahiplerine teslim edilmeye devam ediyor.

'ALANYA'DAKİ ÜÇÜNCÜ TOGG'UN SAHİBİYİM'

Alanya'daki üçüncü TOGG'un sahibi Enver Aslan, "Bu şansı yakaladığımız için çok mutluyuz. Uzun süredir bu aracı kullanmak istiyordum ve nihayet Alanya'daki üçüncü TOGG bize nasip oldu. İsteyen herkes gelip aracı kullanabilir, test edebilir. Bu deneyimi daha geniş kitlelere yaymalıyız. Çünkü bu araç milli bir gurur kaynağı ve yüksek performansa sahip. Geçtiğimiz günlerde uygun bir yol üzerinde performans testi yaptık. Umarım ülkemize hayırlı olur, uzun süre kullanılır. Elektrikle şarj edildiğinde evde veya işyerinde 150 TL'ye kadar mal edilen bir enerji yüklemesi ile 1000 kilometre yol yapılabiliyor. Elektrik istasyonları ve benzin istasyonlarındaki şarj işlemlerinin ise yaklaşık 500 TL'ye mal olacağı söyleniyor. Aracın sessiz çalışması dikkat çekici. Çalışıp çalışmadığını bile fark etmiyorsunuz. Konforlu ve kullanışlı bir iç mekana sahip. Aracımızı yakın zamanda teslim aldık. Her gören fotoğrafını çekmek istiyor. Gençlerden özellikle olumlu tepkiler alıyoruz, hatta bazıları videolar çekiyor. Bu tür tepkiler bizi mutlu ediyor ve gelecek hakkında umutlandırıyor. Gençlerin araç hakkında duyduğu merakı vatan ve millet sevgisi gibi görüyorum" şeklinde konuştu.

'TOGG'UN PERFORMANSI HARİKA'

TOGG'u test eden Süleyman Sönmez ise, "Milli ve yerli gururumuz TOGG'u Enver Aslan'a tebrik ederim. Aracı test ettik, performans açısından harika bir deneyim yaşattı. İç mekan geniş ve ferah, neredeyse bir bilgisayarı andırıyor. Sınıfında fiyat bakımından oldukça rekabetçi. İnşallah yakın zamanda biz de bu deneyimi yaşama fırsatı buluruz" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum