Muhittin Böcek, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı

Başkan Muhittin Böcek, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olarak Açıklandı 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Başkan Muhittin Böcek, Ankara dönüşünde Antalya Havalimanı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı.

Muhittin Böcek, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı
28 Ocak 2024 - 19:56
Herkesin Başkanıyım 
Konvoy eşliğinde CHP Antalya İl Binası önüne gelerek halka hitap eden Başkan Böcek, gelecekte de herkesin başkanı olma sözü verdi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplanan CHP Parti Meclisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Muhittin Böcek'i belirledi.
Antalya'ya dönüşünde büyük bir karşılama ile karşılanan Başkan Böcek, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, milletvekilleri, ailesi, partililer ve sevenleri tarafından havaalanında sevgi gösterisiyle karşılandı.
Başkan Böcek, konvoy eşliğinde CHP İl Başkanlığı önüne giderek burada düzenlenen törende vatandaşlarla buluştu.
Konvoy eşliğindeki etkinlik CHP Antalya İl Binası önündeki coşkulu törenle devam etti. Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı, ilçe başkanları, CHP Antalya Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen törende sevgi gösterileriyle karşılandı.
Başkan Böcek, konuşmasında 1999 yılından bu yana Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Başkanlıkları için aday gösterilen ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, CHP Genel Başkanları Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'e teşekkür ederek başladı.
Başkan Böcek, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da herkesin başkanı olmak için Antalyalıların karşısındayım.
Herkesin başkanı olarak, herkesin başkanı olmaktan vazgeçmeyerek kazanacağız" dedi. Geçmiş dönemde verdiği sözleri yerine getirdiklerini vurgulayan Başkan Böcek, pandemi, yangınlar, depremler, seller ve ekonomik zorlukları birlikte atlattıklarını, pes etmediklerini ve yılmadıklarını ifade etti.
Başkan Böcek, Antalya'da tekstil, otomotiv ve makine sektörlerine odaklanarak genç istihdamını teşvik ettiklerini, ücretsiz teknik eğitim kursları düzenlediklerini ve 841 kişiyi istihdam ettiklerini belirtti.
Ayrıca, kendi işini kuran gençlerin sayısının da arttığını dile getirdi. Başkan Böcek, "Bu şehre hizmet etmek için yola çıktığım ilk günden beri, verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik. Vazgeçmedik, pes etmedik, yılmadık, yorulmadık" şeklinde konuştu.
Başkan Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'e, parti meclis üyelerine, il başkanına ve tüm yöneticilere teşekkür ederek sözlerini noktaladı.
CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı da konuşmasında Başkan Böcek'e başarılar dileyerek, 50 bin üyeleriyle birlikte Antalya'nın dört bir yanında adayları için çalışacaklarını ifade etti.
Başkan Böcek ve beraberindekiler, halkı selamladıktan sonra etkinlik sona erdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum